FOTOGALERIE: Ve Zlíně se sešly nejlepší české taneční páry

ZLÍN - Do Zlína se v neděli sjeli nejlepší čeští tanečníci, v Kongresovém centru se totiž konalo republikové mistrovství ve společenském tanci. Serveru Zlin.cz to za pořadatele uvedl Radek Felcman.

Ve Zlíně se naposledy podobný šampionát konal před 20 lety. „Uspořádání podobného klání je finančně i organizačně velmi náročné,“ vysvětlil Felcman. Podle něj tentokrát dorazila do Zlína absolutní taneční špička, a to napříč všemi kategoriemi.

V Kongresovém centru se o mistrovský titul utkalo na tři stovky tanečních párů. Pořádající zlínský klub měl na mistrovství své želízko v ohni v podobě juniorů ve standardních i latinskoamerických tancích. Tito tanečníci obhajovali loňské prvenství a nakonec se jim to podařilo.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16383′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚877‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16383‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x