Pěkně ostré drápy Panterů. Otrokovičtí florbalisté ve finále poháru

Dárky se rozdávají i po Vánocích. V podání otrokovických florbalových Panterů to platí bezezbytku. Nejenže v semifinále Poháru České pojišťovny přejeli FBC Ostrava ve zlínské sportovní hale 9:3 a potěšili početné fandy, ale plyšáky, které zmínění fandové nasypali na plochu po prvním gólu otrokovických florbalistů, poputují za dětmi z dětských domovů.

Cestu do finále si proklestili otrokoviští Panteři zdánlivě snadno, ale na úvod byl opak pravdou. Ostravané totiž začali pěkně zhurta a vedli od 5. minuty brankou Šelméciho. Zbořil ještě do první pauzy vyrovnal a tak, jak plochu zasypaly zmíněné plyšové hračky, tak nastal pořádný gólový „sypot“ ze strany domácích ve druhé třetině.

Hattrickem se blýskl Matejčík, ten pak ještě korunoval střelecké dílo čtvrtou brankou těsně před koncem. Přidal navíc dvě asistence. Hosté mohli myslet na postup jen ve chvíli, kdy se dvakrát po sobě trefil Kašovský a korigoval dílčí stav na 5:3. Potom už ale pálili jen Otrokovičtí, mimo jiné dvakrát Petřík.

Historický úspěch za dveřmi, finále poháru se hraje 21. ledna v Ústí nad Labem, Panteři vyzvou lepšího z dvojice Bohemians Praha, Mladá Boleslav. Druhé semifinále pozná vítěze 8. ledna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x