Kartářka Simona Králová na prahu nového roku: bude jedinečný

Umí se opravdu přesně trefit do svých předpovědí, její karty prostě nelžou. V jednom z posledních případů například k vlastnímu žalu předpověděla na jaře, že zlínští hokejisté zůstanou těsně za vysněným titulem. Stalo se. A tref do černého, ne vždy příjemných bylo mnohem více, včetně předpovědi velkého požáru ve Zlíně, což se stalo. 9. ledna hořel sklad elektroniky a škody byly obrovské.

Pro rok 2014 je ale zlínská kartářka Simona Králová docela optimistická. „Bude to jedinečný rok, originalita z něj bude přímo sálat,“ říká jasně Králová.

Podle její předpovědi nás po teplém prosinci čeká podobný leden, ale: „V únoru přijdou mrazy, za které by se nemuseli stydět ani v Antarktidě, chybět bude snad jen polární zář,“ usmívá se paní Simona. Březen prý už ale zase bude docela teplý.

V originálním roce očekává velký úspěch našich sportovců na olympijských hrách v Soči. Medailová žeň nás prý příjemně překvapí.

Na politické scéně se to prý personálně otřese v létě roku 2014. V podzimních komunálních volbách zabodují nová uskupení, tradiční strany dostanou na frak.

V mezilidských vztazích prý postupně začne mizet blbá nálada, uspějí ti, kteří se budou spíše než konvencemi řídit srdcem a vlastním rozumem.

A to nejlepší na konec, tedy vlastně na začátek roku 2014. Čeští vědci se podle Králové budou významně podílet na světovém objevu léku proti některé z dosud smrtelných chorob.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’16425′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚115‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16425‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x