Zkraje roku mučeníčko. Od soboty potěšeníčko. Fotbalisté Slovácka v přípravě

Titulek je mírně zavádějící, paroduje parodii. Totiž Limonádového Joea, respektive jednoho z jeho poťouchlých nepřátel Grimpa. Ale každopádně, při kontrole zdravotního stavu na funkčních testech v prostorách Univerzity Palackého v Olomouci, to náročné pro hráče bylo.

Každý měl zatěžové testy rád za sebou, srovnávat se daly výsledky z loňského a letošního roku. Třeba Milan Kerbr, který zaznamenal na podzim velký střelecký i herní progres si pochvaloval. „Oproti loňsku jsem vydržel zátěž o čtyřicet vteřin déle.“ Což může být slibné.

Během dvou dnů prošli zátěží mladší i starší hráči. Jisté je, že se těší na trávník. Podmínky jsou pro zimní přípravu v našich podmínkách přímo jarní. Sraz v sobotu v 10.00 na staroměstském Širůchu. Pak v pondělí odjezd do Kravař k nabírání kondice, šňůra přípravných duelů a herní únorové soustředění v Turecku. Prvním jarním soupeřem bude v Uherském Hradišti 22. února Jablonec. Současný vývoj počasí dává předpoklad, že bude pěkně chladno…

Slovácko zatím velké posily nehlásí, do Příbrami odchází záložník Ladislav Volešák. Klub zatím řeší další osud obránce Kubáně a útočníka Haši, je možné, že si budou hledat nové působiště. Zatím jedinou „posilou“ je mladý záložník Filip Hlůpik, který se do přípravy vrací po těžkém zranění kolena.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x