Soutěžáci brousí brusle na tradiční Rally Ice Tour

Po ledě na silnicích ani památky, soutěžní rallyejezdci a jejich mechanici to musí udělat jinak. Už v sobotu 25. ledna to rozbalí pěkně ostře na bruslích na ledě zlínského Zimního stadiou Luďka Čajky. Pošesté změří své síly v hokejové Rally Ice Tour utkáním mezi zástupci Moravy a Čech a pozitivní je, že myslí i na charitativní rozměr akce.

Rozhodně chceme v této tradici pokračovat i letos předáme finanční dar jedné z potřebných rodin,“ říká šéf organizačního výboru akce Vladimír Barvík.

Hlavním bodem bude samozřejmě samotný hokejový duel rally jezdců Moravy a Čech. 

Svou účast už potvrdili mimo jiné Roman Kresta, Mirek Jakeš, Jan Jelínek a řada dalších,“ vyjmenovává jeden z dalších pořadatelů Jiří Hejtmánek některé z hlavních protagonistů.

Velmi bohatý bude i letos doprovodný program včetně setkání s účastníky akce, autogramiádou, výstavou soutěžních vozů, tombolou se spoustou „soutěžáckých“ cen a mnoha dalšími lákadly.

Vstupné se ani letos nebude v sobotu 25. ledna vybírat. Diváci mohou přispět na dobročinné účely pouze zakoupením slosovatelného programu za velmi rozumnou cenu,“ vysvětluje Jiří Hejtmánek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x