V kraji začíná plesová sezona

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ve Zlínském kraji po roce opět začíná plesová sezona. Serveru Zlin.cz to sdělil Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Na Hasičský ples mohou zájemci vyrazit v pátek 10. ledna do Drslavic na Uherskohradišťsku. K tanci a poslechu budou hrát skupina Lálija a cimbálová muzika Rozmarýn.

V kulturním domě Nedašově na Zlínsku pořádají v sobotu 11. ledna Farní ples, uskuteční se už pátý ročník. Tentokrát bude s Viviant bandem.

Brumov-Bylnice na Zlínsku zažije v sobotu tradiční Ples skautů a skautek. V místním kulturním domě bude připravená kromě hudby a zábavy také tombola a bohaté občerstvení.

„Tančit se bude v sobotu také v Klubu kultury v Uherském Hradišti, a to na XXIII. reprezentačním plese města. Vyhrávat budou Slovácký komorní orchestr, Toto Band, cimbálová muzika Ohnica, představí se také Taneční klub Rokaso. Ples začne v 19.30 hodin, vstupné je ve výši 350 a 300 korun,“ upřesnil Urbanovský.

V Jankovicích na Kroměřížsku chystá Myslivecké sdružení Hrabina tradiční Myslivecký ples. K tanci a poslechu zahraje skupina Orion. Návštěvníci se mohou těšit na zvěřinové speciality. Akce začne ve 20 hodin.

Dům kultury ve Vizovicích bude v sobotu hostit v pořadí třetí ples města. Vyhrávat budou Avion Big Band a Schelinger revival. V programu bude také módní přehlídka Studia 365, představí se i skupina Cheerleaders, Taneční skupina Zlín a připravená bude bohatá tombola. Vstupné na místě bude za 170 korun s místenkou, 100 korun pak bez místenky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x