Hokejové hody začínají. Do Zlína míří mistrovská Plzeň

"Když budeš hodný a nedostaneš týden žádnou trojku, můžeš se mnou na hokej." I takhle se motivuje pro úspěchy při blížícím se konci prvního pololetí. A zlínští tatínkové do vysvědčení věru mají co nabídnout...

Právě dnes totiž začínají po delším půstu, kdy berani naposledy hráli doma na Štěpána, opravdové hokejové hody. Do 31. ledna vyjedou na vlastní led hned šestkrát a je jasné, že stejně jako ostatní nastupují do rozhodující fáze základní části.

Musíme přistoupit ke každému zápasu, jako by se hrálo play off,“ zdůrazňuje důležitost utkání trenér Rostislav Vlach.

Do dnešního duelu s mistrem, který na jaře uloupil Zlínu titul Strakovým gólem v dlouhatánském nastavení sedmého ultimativního duelu, může jít PSG posíleno o uzdraveného Honejska, snad i obránce Tesaříka.

S Plzní hráli Zlínští letos dvakrát, v předešlých dvou sezónách dokonce 22 krát, více už to nejde,“ upozorňuje na klubových stránkách mluvčí Roman Ordelt, vždy perfektně připravený expert na zajímavá čísla vyplývající ze statistik.

Na zimním stadionu Luďka Čajky se hraje dnes od 17.30, postupně sem v lednu zamíří hokejisté Vítkovic, Liberce, Litvínova, Třince a Pardubic. Do olympijské přestávky ještě přijede pražská Slavia. To už bude v únoru.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x