Forma z loňska je fuč. Volejbalisté Zlína podlehli Liberci 0:3

Ne a ne a ne. Zmar zlínských volejbalistů v novém roce se ještě smazat nepodařilo. Po porážce 1:3 v Ostravě se ve druhém kole odvet nevedlo týmu trenéra Macka ani tentokrát. Liberec veze ze Zlína z boje o druhé místo jasnou výhru 3:0.

První set byl dlouhatánský, trval nezvyklých 40 minut. A pot se proměnil v slzy ve zlínském provedení. Už téměř ztracenou koncovku 21:24 dokázali Zlíňané skvělými bloky natáhnout a to pořádně. Několikrát měli nalito na vítězství v setu, jenže konec špatný, všechno špatné. Domácí úvodní dějství ztratili 36:38.

Deka slepená ze smůly ležela na celku, který byl největším překvapením prvního dílu základní části extraligy, jako přilepená, druhý set vyhráli Liberečtí snadno 25:19.

Vstát či nevstát z mrtvých, to bylo dilema třetího setu. Domácí přidali na bojovnosti, rozhodl samotný závěr setu a první proměněný mečbol Dukly 23:25 a celkově jasně 0:3.

Zlín je v tabulce třetí, série těžkých duelů pokračuje, důvod k panice veškerý žádný. Zatnout zuby, potrénovat a bojovat. V příštím kole jedou Zlínští do Příbrami.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x