Další hořký doušek odvaru z pelyňku. Zlín-Vítkovice 0:3

Ta tam je pohoda z domácího ledu. Zlínští hokejisté znovu zklamali své fandy, ti tentokrát odcházeli ze stadionu v menším počtu zato s větší porcí rozčarování. Ani jednou si nemohli zakřičet gól, naopak klubko hostujících fandů hned třikrát a tak není divu, že platí PSG Zlín - Vítkovice Steel v hodně důležitém utkání 0:3.

Dvě domácí šance Balaštíka a Lešky zůstaly jen prchavými vidinami úspěchu a byli to hosté, kdo šel do vedení. Ve Zlíně je na góly specialistou Jiří Burger, také tentokrát na svém oblíbeném ledě pálil přesně, Kašík toho asi moc neviděl, běžela 9. minuta a trestnou lavici zahříval domácí Kotvan.

Domácí mohli vyrovnat před koncem první části při Hunově vyloučení, ale byli neškodní, naopak v poslední vteřině první dvacetiminutovky překonal domácího Kašíka podruhé hostující Húževka.

Ve druhé periodě přidal další zásah Kucsera a ještě několikrát to pak před domácí brankou pěkně hořelo. Zlín se naopak do šancí prakticky nedostával.

Zlínští jsou střelecky na bodě mrazu a teď už musejí nahoru.

Hrají v pátek a v neděli dva hodně důležité zápasy, hostí Liberec a v neděli v krásných retrodresech k oslavě 85. narozenin zlínského hokeje Litvínov. Pozor, body nutné, už se hraje o pozici pro play off.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x