Sály v kraji budou opět patřit plesovým tanečníkům

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ve Zlínském kraji pokračuje v pátek i v sobotu plesová sezona. Jak serveru Zlin.cz řekl Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy, na programu budou plesy myslivecké, městské i pro děti.

Například na Ples rodičů bude možné zajít v pátek do Sokolovny ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Vyhrávat bude skupina Pool, připraven bude i Dj Jerry. Program začne v 19.30 hodin, o jeho zahájení se postarají žáci 9. třídy, kteří zatančí polonézu. Vstupné je 100 korun.

Folklorní Vlčnov na Uherskohradišťsku zažije v pátek Myslivecký ples, který začne v Klubu sportu a kultury v 19.30 hodin. Hrát bude dechová hudba Hradčovjanka, připravená bude bohatá tombola a myslivecké speciality.

V Brumově-Bylnici zvou v pátek na tradiční reprezentativní Městský ples v kulturním domě. K tanci i poslechu zahrají hudební skupina Klasik Band a dechová hudba Brumovjanka. Návštěvníci si užijí bohaté tomboly a občerstvení. Ples začne ve 20 hodin.

Dům kultury v Kroměříži ožije v pátek zahajovacím plesem letošní sezony. Tím bude První reprezentační ples Radia Kroměříž a Domu kultury. Jeho hostem bude skupina ABBA World Revival. „Hosty dále čeká bohatá hudební i taneční nabídka, ochutnávka vína a mnoho dalších překvapení. Večerem budou provázet moderátoři Radia Kroměříž, kouzlit a moderovat bude Jirka Hadaš. Ples začne ve 20 hodin,“ konstatoval Urbanovský.

Tančit se bude i v sobotu a platí to také pro děti od 0 do 15 let. Právě pro ně je určený ples v Popovicích na Uherskohradišťsku. K zábavě plné soutěží a her je zve Taneční soubor Popovjánek. Program začne v 16 hodin v místním kulturním domě, děti v plesovém oděvu mají vstup zdarma, ostatní zaplatí 50 korun.

Uherský Brod zažije v sobotu XVII. reprezentační ples města, hostit jej budou od 20 hodin prostory Domu kultury. K tanci a poslechu zahraje Panorama Band. V programu se představí Folklorní soubor Jakub z Gymnázia J. A. Komenského Uherský Brod, Taneční skupina La Quadrilla z Brna, připravená bude bohatá tombola.

Křesťanský ples se chystá v sobotu od 20 hodin v luhačovickém Městském domu kultury Elektra. Zahraje zde dechová hudba Vlčnovjanka z Vlčkova, kterou založil už v roce 1978 trumpetista Antonín Koníček. V Luhačovicích se bude tančit až do druhé hodiny ranní.

Strání zažije v sobotu od 20 hodin tradiční Myslivecký ples, navštívit jej bude možné v tělocvičně místní základní školy. K tanci a poslechu bude hrát dechová hudba Javorinka, cimbálová muzika Linda a DJ Novas.

Přehled plesů naleznete zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x