Další klopýtnutí před oslavami. Zlín – Liberec 3:4

Už to začíná být pěkně vážné, zlínští hokejisté doma znovu prohráli. Nad jejich síly byli tentokrát liberečtí Bílí tygři. Domácí znovu na svém ledě ztratili veledůležité body a podlehli týmu, který se horko těžko dere do desítky 3:4.

Přitom na Vampolův naprosto nevídaný nešťastný gól z úvodu utkání dokázali odpvědět hned dvěma trefami beků Matějíčka a Řezníčka už do 8. minuty.

Pak ale hostující Vlach vyrovnal a do kabin se šlo za stavu 2:2.

Hosté postrádali olympionika Nedvěda, domácí už tři obránce základní sestavy – Zámorského, Tesaříka a Horáka. Možná i proto hosté ve druhé části dvakrát skórovali Urbanem a Vlachem.

V samém závěru ještě snížil Veselý, jenže na vyrovnání už nezbyl čas. Zlín stále drží sedmou příčku, moc už ale pořebuje bodovat.

Povést by se to mělo při nedělních oslavách 85. narozenin zlínského hokeje. Hrát se bude v retrodresech, jendotné vstupné je 85 korun, diváci musí týmu probrat se z mizerie posledních duelů. Navíc Litvínov je rovněž soupeř, kterému jde o hodně, důležitost slavnostího utkání je jasná.

Hraje se v neděli od půl čtvrté odpoledne, na fanoušky čeká mimo jiné soutěž o velmi hodnotné ceny a v dalších dnech i dražba zmíněných dresů ze 30. let.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x