15. kolo extraligy volejbalistů: Fatra zdolala Ústí po boji 3:2

Nezáří, ale alespoň bojují a sbírají body po dvou. Tentokrát měli ale volejbalisté zlínské Fatry skutečně namále, k blamáži nebyli vůbec daleko. Nakonec po dramatickém průběhu zdolali předposlední Ústí nad Labem 3:2. Za to se udělují dva body.

Úvod byl jako z nepovedeného filmu s názvem Hledám (a nenacházím) formu. Všechno špatně, hosté úplně hravě získali první set, když domácí nasbírali jen 17 bodů.

Dílčí zlepšení silou vůle přineslo vyrovnání, ale třetí set patřil v koncovce znovu Severočechům a ti tak po výhře 25:23 věděli, že ze Zlína nepojedou s prázdnou.

Kdyby v tu chvíli domácí zápas zabalili, skeptikům by narostla křídla. Ale síla v tomhle mladém týmu přeci jen je. Čtvrté dějství: 25:19.

Samotný závěr zápasu byl pro silné nervy, v tie breaku nakonec vyhráli Zlínští 17:15, celkově 3:2 a stále drží třetí příčku. Blíží se rozhodující bitvy základní části, forma musí jít nahoru, do té z konce roku 2013 má Mackův výběr pořád hodně daleko.

Druhý tým našeho kraje ze Starého Města se senzace „nedopustil“, v hale vedoucího Liberce podle očekávání neuhrál ani set a je se čtyřmi body stále poslední.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x