Olé, tři body za dřinu s Třincem. Zlín vyhrál po dramatické bitvě 3:2

Byla to bitva na ostří nože, dramatická zápletka a šťastný konec pro domácí, kteří si za obrovské nasazení výhru zasloužili. Přitom mohlo být všechno úplně jinak. Domácí ale držel stále lepší mladík Kašík v brance, on i spoluhráči si sáhli hluboko do rezervoáru sil.

Samotný začátek? Třinečtí začali pěkně zhurta, hned v první minutě vychytal Kašík bleskurychlého Orsavu. Uběhlo 5 minut a 7 vteřin, domácí hráli přesilovku, Leška si počkal na nápřah Marušáka a bomba zkušeného zlínského beka krásně zapadla do sítě Hrubcovy klece.

Podobně smutně se přes masku musel dívat třinecký brankář v 15. minutě. Köhlerova pozice možná nebyla ideální, ale jeho bomba úžasná. 2:0.

Druhá třetina měla také kvalitu, domácí čarodějík Kašík se zdál být neprůstřelný, šance měli i zlínští hokejisté, ale gól dali hosté. V oslabení se po minele zlínské obrany prosadil beckhendem kdysi zlínský obránce Galvas.

Třetí třetina? Sprška střel stále nenasycených ofenzivních žihadel Ocelářů. A vynikající Kašík.

Jenže pak ho trochu polepila smůla a Rákos vyrovnal. S domácími to bylo chvílemi docela zlé, nakonec ale berou všechny tři body.

Čas 55.55, jeden z hrdinů nedělního odpoledne Bedřich Köhler a 3:2.

Tyhle body těší, série tří výher může pokračovat v úterý na ledě Karlových Varů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x