Z mrazů do tepla. Slovácko se těší do Turecka

Mají za sebou letošní "nejarktičtější" víkend a v něm zajímavou výhru 5:3 nad předním slovenským týmem z Trenčína. Trenéru Habancovi se u umělky ve Starém Městě kouřilo při hodnocení od úst. "Na můj vkus poněkud propustná obrana, ale pravda je i to, že soupeř má vepředu moc šikovné fotbalisty. Na druhé straně potěšila naše střelecká produktivita."

Ve středu se Slovácko popasuje s ambiciozním druholigovým Třincem a pak už adié, směr turecká Antalya. Odlet v neděli 2.února. „Moc se těším na tamní kvalitní terény,“ říká Habanec.

Osmý tým naší Gambrinus ligy narazí na slušnou mezinárodní kvalitu. Turecko je v zimním období mimořádně vyhledávanou destinací. Postupně se Hradišťané utkají v úterý 4. února s pátým týmem maďarské 1. ligy Haladas Szombathelyi, 7. února s 9. celkem dánské ligy Viborgem a na závěr soustředění s 12. klubem ruské nejvyšší soutěže Volgou Novgorod, to bude 10. února.

Po návratu domu se už bude ladit forma, poslední sparing obstarají České Budějovice, momentálně druholigový tým s jasně prvoligovými ambicemi.

22. února se Slovácko zakousne do Peltova Jablonce.

V přípravě Habancovi hoši zatím čtyřikrát vyhráli a jednou remízovali, zajímavostí může být, že ani jednou neudrželi čisté konto, naopak v pěti duelech mířili do sítě už šestnáctkrát. Že by příslib jarního střeleckého hodování?

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x