Berani na kolenou. Tři body pro Pardubice

Nástup do víkendu hokejistům PSG Zlín nevyšel. Prohráli na svém ledě s Pardubicemi 1:4 a situaci v tabulce si hodně komplikují.

Hosté působili od začátku dojmem sehranějšího mužstva a domácí golman Kašík se musel opravdu hodně ohánět, aby držel čisté konto. Jenže po chybě vlastních obránců byl po řadě výborných zákroků i on krátký na Noskovu ránu těsně před koncem první třetiny.

Bojovnost se domácím nedala upřít ani ve druhé třetině, pohledných akcí bylo ovšem pramálo, a tak se znovu radovali hosté, svěřenci exzlínského trenéra Venery. Ve 37. minutě překonal Kašíka podruhé Tybor. Berani se ale rychle semkli a Honejsek za malou chvíli snížil, do šaten se šlo za stavu 1:2.

Jenže, jenže…nástup do třetího dějství znovu vyšel lépe hostům. Čas 41:08, Somík měl docela jednoduchou pozici před poloodkrytou brankou,což byl zjevně rozhodující úder. Gól v power play dvě minutky před koncem z hole Zohorny už byl jen potvrzením, že si hosté vezou zaslouženě tři body za výhru 4:1.

Zlínští musí retušovat šrámy na ledě brněnské Komety v neděli, lehké to nebude, možné ano. V úterý pak hostí pražskou Slavii, před olympiádou končí ve Vítkovicích. Ke všem utkáním nutno brát i víru ve vlastní síly.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x