Volejbalisté Fatry: krušné časy. Kdy přijde vzmach?

Nehráli nijak zle, ale z jihu Čech jedou s prázdnou. Zatímco na podzim stejného soupeře z Českých Budějovic na vlně euforie výsledkové i výkonnostní smázli 3:0, teď prohráli v odvetě 1:3. Bodový příděl nulový. Přičteme-li předešlou porážku a vyřazení v Příbrami v Českém poháru, moc radosti asi v řadách volejbalistů zlínské Fatry panovat nemůže.

Tým dosud drží třetí příčku, ale zezdola se sápou další a další soupeři. V Českých Budějovicích přitom hosté začali bojovně, rvali se o každý míč a docela hladce vyhráli první set 25:20. Pak ale Budějovičtí důrazně přidali především na servisu, přihrávka už hostům zdaleka tak dobře nešla a výsledkem byly dvě ztracené sady, první s 18, druhá s ostudnými 13 body.

Vzmach v závěru nepřinesl nic lepšího než těsnou prohru na 25 bodech a možná dočasný pocit zmaru. „Především proto, že nám rozhodčí v samém konci upřeli jasný bod,“ zlobil se trenér Macek.

Po Novém roce se tým potřebuje chytit, příležitost k tomu bude nejdříve v sobotu 8. února, ve zlínské hale Euronics hostí Fatra Havířov. Příkaz zní jasně: naplno bodovat.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x