Couvající auto zlomilo seniorce ruku, policie prosí o pomoc

ZLÍN - Policisté prosí případné svědky o pomoc při objasnění dopravní nehody z první poloviny loňského prosince, při které couvající auto u Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně narazilo do seniorky. Ta nakonec ze srážky vyvázla se zlomeninou v zápěstí, serveru Zlin.cz to oznámil policejní mluvčí Petr Jaroš.

Nehoda se stala v pátek 13. prosince krátce po osmé hodině ranní. Seniorka (83) vystoupila z trolejbusu na zastávce u krajské nemocnice ve Zlíně. Šla k pavilonu číslo 21 na kontrolu k lékaři. Jak sama později uvedla, tak do ní nedaleko vjezdu do nemocnice vrazilo couvající bílé vozidlo. Seniorka upadla a poranila si ruku.

„Řidič údajně vystoupil, řekl, že ji neviděl a pomohl ženě zpět na nohy. Posbíral i věci, které paní upadly na zem a oprášil jí kabát. Zeptal se, jestli ženě něco není a ta mu řekla o bolesti ruky. Muž však na toto příliš ohled nebral a odjel, neboť dle výpovědi sražené ženy spěchal s manželkou na onkologii. Na úrazové ambulanci se pak ukázalo, že žena utrpěla vážnou zlomeninu zápěstí na levé ruce,“ upřesnil Jaroš.

Okolí vjezdu do zlínské krajské nemocnice nedaleko pavilonu 21 je v ranních hodinách poměrně velmi frekventované. Proto je podle policistů jistá možnost, že celou situaci mohl vidět i náhodný svědek či dokonce svědci. „Hledáme všechny lidi, kteří v pátek 13. prosince v době od osmi do 8.20 hodin procházeli či projížděli kolem nemocnice u pavilonu 21. Mohou totiž poskytnout cenné informace, které by napomohly k objasnění celého případu. Ozvat se nám mohou na lince 158 nebo přímo na dopravním inspektorátu zlínské policie,“ uzavřel Jaroš.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x