Plesy v kraji jsou ve valašském i v country stylu a ozdobí je i známí herci

ZLÍNSKÝ KRAJ – Aspoň desítku příležitostí ke společenské zábavě a především k tanci mají lidé tuto sobotu ve Zlínském kraji. O některých z nich informoval server Zlin.cz Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Už 70. Valašský bál zažije Liptál na Vsetínsku. Hrát a zpívat budou cimbálové muziky Jadernica a Vizovský Juráš, hostem večera je Portáš z Jasenné. Vstup stojí 50 korun, krojovaní zaplatí jen 20. Program začne v 19:30.

Společenský dům v Otrokovicích hostí VI. Telekomunikační ples se začátkem v sedm hodin večer. V každém ze dvou sálů bude hrát kapela, proběhne několik tanečních i netanečních vystoupení. V ceně vstupenky za 390 korun je i teplá večeře a bohaté občerstvení formou studeného rautu po celou dobu plesu. Zkušení barmani namíchají také alkoholické a nealkoholické míchané koktejly,“ pozval Urbanovský.

V kulturním domě v Hlinsku pod Hostýnem na Kroměřížsku se uskuteční IV. Farní ples, který začne v 19 hodin. Návštěvníci se můžou těšit na cimbálovou muziku Vinár, hudební skupinu KIKS BRASS a taneční divadlo Mimi Fortunae. Vstupné je 70 korun a pořadatelé zajistili i noční rozvoz hostů do okolí.

Farní ples pořádají také ve Společenském domě Sušil v Bystřici pod Hostýnem. K tanci a poslechu zahraje skupina Blue Band Company. Připraveno je bohaté občerstvení, kvalitní brazilská káva, moravská vína a zvěřinový guláš. Zisk ze vstupného bude věnován na opravu kostela sv. Jiljí v Bystřici pod Hostýnem.

A do třetice Farní ples, tentokrát v Uherském Ostrohu. Půjde už o sedmý ročník a začne v 19:30 na Střelnici. Hrát bude František Koryčanský, pořadatelé nachystali také půlnoční překvapení. Lístek stojí 90 korun,“ informoval mluvčí centrály.

Ve stylu divokého Západu se dnes uskuteční XIII. Telegrafní country bál v Klubu kultury v Uherském Hradišti. Začne v 19:30, hrát budou Telegraf, Texas a Colorado, k vidění jsou ukázky westernových dovedností. Za lístek návštěvník zaplatí 130 korun.

Interhotel Moskva zažije Sedmý reprezentační ples podnikatelů Zlínska, který začne ve 20 hodin. „Večerem budou provázet Markéta Hrubešová a Jan Čenský. V programu vystoupí například Věra Martinová a Lenka Slavíková, Lešek Semelka, mexická skupina Espuelas nebo Taneční škola A & A Mědílkovi Zlín,“ zmínil Urbanovský. Vstupenka za 1 200 korun zahrnuje jak program, tak večeři formou rautu, uvítací přípitek a láhev vína pro dvě osoby.

Nabídku dalších plesů naleznete zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x