Tento víkend navíc v Karlovicích opět zpestří doprovodný program, tentokrát pro gurmány a malé závodníky.
„Denně od devíti do šestnácti hodin jsou v provozu sjezdovky Razula a Horal. Máme je kvalitně zasněžené, i přes současné krásné slunečné počasí zůstávají celý den dobře upravené,“ nechal se slyšet Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula.
V sobotu areál nabízí také večerní lyžování od 18.30 do 21 hodin. „Pro ty, kteří si naopak chtějí užít ranní manšestr s minimem lidí na sjezdovce, rozjedeme v sobotu a neděli vlek už v osm hodin. S ranním dvouhodinovým skipasem si mohou zalyžovat do deseti hodin,“ doplnil pozvání Sušila.
Během celého víkendu se koná také gurmánská akce hotelu Galik, při které mohou hosté ochutnat zabíjačkové speciality.
„Nabídneme nejrůznější dobroty – od zabíjačkové polévky přes ovar, klobásky, bůček či škvarkovou pomazánku s cibulovým chlebem až po výpečky se zelím nebo vepřový kotlet plněný zelím a špekem. Vybrané pokrmy bude navíc přímo před zraky hostů připravovat hostující slovenský šéfkuchař Miroslav Milučký na mobilním kuchařském pultu v prostorách restaurace,“ přidal svou pozvánku vedoucí hotelu Galik Pavel Mikula.
V neděli bude připraven dětský závod O pohár nejrychlejšího tygra na sjezdovce Horal. Začátek je ve 13 hodin. Děti se utkají celkem ve třech věkových kategoriích ve slalomu a mohou vyhrát skipasy či volné vstupenky do termálních bazénů.