7. Reprezentační ples podnikatelů Zlínska měl letos divadelní nádech

Osmý únor se stal pro spoustu zlínských podnikatelů, ale nejen pro ně svátečním setkáním na v pořadí již sedmém Reprezentačním plese podnikatelů Zlínska. Sály Interhotelu Moskva byly decentně vyzdobeny historickými divadelními kostýmy a úžasně tak vytvořily plesovou atmosféru a pomyslný návrat do minulosti.

Již kolem 19 hodiny se začali scházet první hosté, které v denní kavárně vítala mexická skupina ESPUELAS, ale především jejich příchod opět ozdobil slavností uvítací přípitek Vinařství Bzenec JUDr. Blanky Ďurinové vynikající zámecký bobuláč 2008. Sály se začaly velmi rychle naplňovat a k mikrofonu přišli opět herečka Markéta Hrubešová a Jan Čenský, aby společně s MUDr. Lubomírem Nečasem, který nad plesem převzal záštitu, dále pak PaeDr. Alenou Gajdůškovou, 1. místopředsedkyní Senátu Parlamentu ČR ples zahájili. Na pódiu nesměla chybět hlavní organizátorka tohoto plesu Iva Janálová, která před sedmi lety přišla s myšlenkou, aby se alespoň jednou do roka zlínští podnikatelé sešli a strávili společně příjemný večer.

A příjemný skutečně byl. V obou sálech hotelu Moskva se v průběhu večera střídaly takové hvězdy jako Lešek Semelka, první dáma country music Věra Martinová, která na pódiu představila i svoji sestru Lenku Slavíkovou a v obou sálech pak zazpívala velmi talentovaná Ivanna Bagová, historicky první vítězka mezinárodní soutěže HLAS Československa.

O taneční vystoupení se postarala Taneční škola manželů Mědíkových a také Taneční studio STARLIGHT Davida Voráče. Ve své premiéře ozdobila ples vynikající kapela 80’FACTORY, jejímiž lídry jsou skvělí muzikanti a zpěváci v čele s Alicí KONEČNOU, Luďkem MALÁREM a Josefem HOLÁSKEM. Další hudební skupinou již tradičně byl MARATHON Band Dušana Mathona a mexická hudební skupina ESPUELAS.

Originální program ve španělském rytmu, obohacený o nové trikové efekty představil dvojnásobný mistr České republiky a devítinásobný vítěz soutěže GRAND PRIX The Magic Sebastian.

Plesoví hosté nepřišli ani o možnost vyzkoušet, jak to funguje v prostředí nově otevřeného pokerového clubu KAJOT INTACTO, které je na hotelu Moskva a přímo v prostorách plesu tak zažili něco málo adrenalinu.

Stejně tak o půlnoci nechybělo napětí při losování velmi atraktivních cen, mezi nimiž se objevilo několik pobytů v atraktivních hotelích (Jurkovičův dům v Luhačovicích, Interhotel TATRA Kopřivnice, hotel Avalanche v Jeseníkách, Zámek Napajedla), ale nechyběly zde ceny jako je originál obraz, plazmová televize, poukaz na pánské oblečení Ferrat za 10 000 korun, zlatý náhrdelník s perlami v hodnotě 20 000 korun nebo skvělá cena pro ženy – zdravotnické ošetření v ambulanci estetické medicíny. Část výtěžku z tomboly pak poputuje na dobročinné účely.

Poslední hosté se rozcházeli až nad ránem a na všech bylo vidět, že si jeden z největších a nejatraktivnějších zlínských plesů opravdu užili. Za rok, 7. února 2015, opět na viděnou.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’19412′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚897‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚19412‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x