Z Turecka zvesela. Slovácko jde herně nahoru

Dvě výhry a jedna remíza. Velmi slušná bilance herního a přípravného soustředění v Turecku pro osmý tým Gambrinus ligy, fotbalisty 1.FC Slovácko. Ve středu se tým z Uherského Hradiště vrací z Antalye domů.

Zajímavost tří utkání: Slovácko třikrát prohrávalo, ale ani jednou neprohrálo. S maďarským Szombately remízovali fotbalisté trenéra Habance 1:1, následně dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející duely s dánským Viborgem i ruským Nižným Novgorodem. Na porážky v přípravě už tým v novém kalendářním roce zapomněl, teď jde o to, zvyknout si na tuhle příjemnost i v lize, začíná se 22. února s Jabloncem.

Poslední duel s účastníkem elitní ruské soutěže byl střelecky nejlepší, hattrick si připsal Libor Došek, jednou skóroval z penalty, v tom ho napodobil Milan Kerbr. „Odehráli jsme kvalitní zápas, měl náboj, nechyběly křídelní akce a z nich plynoucí šance i branky,“ těšilo ještě v Antalyi trenéra Habance.

Teploty v Turecku šplhaly ke dvacítce, reaklimatizace by vzhledem k podmínkám u nás nemusela být složitá. V sobotu 15. února od 17 hodin poslední příprava s Českými Budějovicemi na trávníku Městského stadionu Miroslava Valenty seniora a za týden už domácí duel s nevyzpytatelným i kvalitním Jabloncem.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x