Press cup, díl devatenáctý. Radnice má políčeno na hattrick

Nejstarší regionální fotbalový turnaj amatérů v hale buší na dveře. V sobotu 15. února se koná v hale Euronics ve Zlíně už devatenáctý ročník. Jen málokde bývá složení týmů tak pestré. Na letošní ročník přijaly pozvání například týmy Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje, Sportovní kluby Policie České republiky, Filharmonie Bohuslava Martinů a Městského divadla, Magistrátu města Zlína, Zlínského kraje, Pivovaru Černá Hora, Pragokoncertu i pořádajícího Syndikátu novinářů.

V oslabení jde do boje tradiční účastník a hlavní partner turnaje Pragokoncert. „Před pár dny jsem si vyvrtl kotník, na hru to nebude, na koučování snad ano,“ doufá ředitel Jiří Daron.

Prvenství připadlo v minulých dvou ročnících Magistrátu města Zlína. „Budeme se moc snažit o zlatý hattrick, dobře ale víme, jak silná bude konkurence,“ tvrdí Antonín Bradáč, zkušený fotbalista i hrající trenér týmu.

Silný tým letos postaví i novináři, stejně jako po krátké odmlce Zlínský kraj, příjemným překvapením může být spojený umělecký celek filharmonie a divadla.

Překvapit chceme také my,“ hlásí se k účasti ve finále František Rolinc, bývalý vynikající fotbalista, tentokrát v dresu nováčka soutěže Vlžan týmu. Ten by měl posílit i Juraj Jurík, trenér hokejistů zlínského PSG. V jednání je dokonce účast internacionála Zdeňka Grygery.

Turnaj, nad nímž převzali záštitu hejtman Zlínského kraje MVDr. Stanislav Mišák i primátor města Zlína MUDr. Miroslav Adámek, začíná v 8 hodin, finále je na programu kolem 15. hodiny.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x