Zbourání předprodejního místa zlínského dopravního podniku působí mezi cestujícími zmatky

ZLÍN - Dopravní společnost Zlín - Otrokovice stále řeší nejasnosti některých cestujících, kteří po zbourání předprodejního místa ve Školní ulici nevědí, kde jinde si mohou zakoupit jízdenky pro MHD. Serveru Zlin.cz to za dopravní společnost řekl Vojtěch Cekota.

„Přestože od uzavření předprodejního místa ve Školní ulici uplynul už měsíc, naši pracovníci stále dostávají telefonáty s dotazem, kde jinde si mohou cestující zakoupit časové i jiné jízdenky pro MHD,“ poznamenal Cekota.

Dočasné zrušení a zbourání objektu předprodejního místa ve Školní ulici bylo předem avizováno. „Znovu upozorňujeme na další možnosti nákupu jízdenek. Zlínské zákazníky obslouží posílená pracoviště na třech dalších místech, a to na náměstí Práce u rekonstruovaného podchodu, na Podvesné v sídle Dopravní společnost Zlín – Otrokovice a v ulici Středová na sídlišti Jižní Svahy,“ upřesnil Cekota.

Kromě toho si lidé mohou koupit lístek na MHD také na vlakovém nádraží ve Zlíně nebo v Otrokovicích na vlakovém nádraží a v Tylově ulici.

Město Zlín postaví pro předprodej jízdenek v přibližně stejném místě ve Školní ulici nový objekt. Měl by být otevřen pravděpodobně koncem příštího roku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x