Slovácko před ligou: zvýšit atraktivitu pro diváky

Maličko ve stínu vrcholící olympiády, ale určitě už v zájmu věrných fanoušků. Česká Gambrinus liga načíná jarní porci už v pátek, v sobotu pozve Slovácko, osmý tým podzimu, diváky na první jarní konfrontaci s Jabloncem.

Rádi bychom skončili v první polovině tabulky i po jarní části soutěže, je to náš cíl a je pořádně náročný,“ říkal na tiskovce před sezonou ředitel klubu Vladimír Krejčí.

Tvrdit, že jsme dobře připraveni, to je každoroční fráze. Co jsme v přípravě udělali, to prostě ukáže čtrnáct ligových duelů,“ konstatoval trenér Svatopluk Habanec.

Každopádně platí, že jeho tým v přípravě neprohrál, zvláště na herním soustředění v Turecku měl silné zahraniční soupeře.

Hlavní je zdraví, to ostatní s tím jde ruku v ruce,“ hlásil osvědčený střelec Libor Došek, který ví, co říká, část podzimu ho na hřiště nepustila zranění.

Žádné převratné změny v kádru A týmu se nekonaly, posilou pro základní sestavu by měl být Jaroslav Diviš ze Senice. Od něj si v klubu slibují lepší rychlostní projev útočné fáze.

S Jabloncem hraje Slovácko už tuto sobotu, na Městském stadionu Miroslava Valenty pískne rozhodčí do píšťalky přesně v 17.00.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x