Do plesového víru se pustí indiáni, myslivci a vinaři

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ve Zlínském kraji je v plném proudu plesová sezona a i v sobotu budou mít tancechtiví velký výběr. Server Zlin.cz o tom informovala Barbora Piknová z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Například Interhotel Moskva ve Zlíně zažije Indiánský bál, který začne v 15 hodin a potrvá do 18 hodin. Program nabídne dětem a dospělým spoustu tance, soutěže, indiánské bubnování, malování na obličej, pěkné odměny a tvořivou dílnu. Jednotlivé vstupné stojí 60 korun, rodinné vstupné pak přijde na 240 korun.

V Domě kultury v Uherském Brodě se půjde od 19 hodin na Myslivecký bál. „Jak už to na těchto akcích bývá, připravené budou zvěřinové speciality. Hrát budou skupina Kasanova a cimbálová muzika Falešnica,“ upřesnila Piknová.

Vinařský ples bude možné navštívit ve Sportovní hale v Hluku na Uherskohradišťsku. Vyhrávat budou Kumpanovi muzikanti, Mistřiňanka, cimbálové muziky Grajcar a Mladí Burčáci. Návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídku, taneční vystoupení a kouzelníka. Ples začne v 19.30 hodin a vstupné stojí 300 korun.

V Dolním Němčí na Uherskohradišťsku chystají tradiční Šibřinky aneb Maškarní ples pro dospělé. Uskuteční se od 20 hodin v kulturním domě a Devil Music Baru. Hlavní hvězdou programu bude populární moderátor Ruda z Ostravy. Vstupné na Šibřinky stojí 100 korun.

Nabídku dalších plesů naleznete zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x