Dětský karneval: Colours of Provodov

Málokde tak zaří dětské oči jako na barevném dětském karnevalu. Nastal jejich čas. Provodov nedaleko Zlína nemá ani osm stovek obyvatel, ale dětí, tedy panenek, princezen, vodníků, skřítků i mnoha dalších pohádkových postaviček tu byla nejméně stovka. Krásně barevná podívaná.

Tohle jsme si nemohli nechat ujít, fakt moc príma,“ těšil se z barevného pohledu muž zvyklý na podobné reje dospělých, ředitel Městského divadla Zlín Petr Michálek. Ten se zachoval věru stylově. Pod nosem knír, stejně jako jeho blízcí, téměřchoť Katka i tři synové. „My jdeme za Evu Samkovou, naši olympijskou vítězku,“ smála se celá vydařená rodinka, knírem překvapil především jednoroční Fanda ještě v kočárku, ale už i na vlastních nohou.

V sále místního kulturáku bylo hodně nabito. Dorazily děti místní školy i školky, ale také kamarádi ze sousedních Březůvek. Děti od první do čtvrté třídy docházejí do malotřídek obou obcí.

Nechyběly ale ani větší děti. „Já jsem přivedla naši Klárku za princeznu, tak to jsem vlastně pro dnešek královna, královna matka nebo královna babka,“ smála se jedna z babiček.

Na každého kromě tance a předvádění, jak skvělé kostýmy děti samy i za pomocí rodinných příslušníků připravily, čekaly moc hezké ceny.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’19429′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚901‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚19429‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x