Výhra v pravou chvíli. PSG Zlín – Mountfield Hradec Králové 4:2

Tahle výhra se cení. Hokejisté PSG Zlín zdolali ve 49. kole Tipsport extraligy nebezpečný Hradec Králové a při rovnosti bodů jsou fakticky před svým soupeřem. Zlín vyhrál 4:2 po velmi disciplinovaném výkonu v nelehkém utkání.

Úvod se zdařil, muž nejpřísnějšího pohledu mezi rozhdočími Minář poslal za katr hostujícího Tvrdíka a Tesařík hrající svůj 1005. duel v extralize mocným nápřahem rozesmutnil golmana Východočechů Kantora.

Ten kapituloval podruhé rovněž v přesilové situaci. To byla na ledě Leškova formace a její levý křídelník Köhler byl na konci pořádného mačkání  a mučení čtyř hradeckých neviňátek.

Pohodu domácích narušil v nástupu do třetí třetiny svým gólem Tvrdík. Ovšem za čtyři minuty bylo vymalováno, krásným zásahem po Leškově klasické přihrávce o mantinel potvrdil stoupající formu Honejsek.

Jásot diváků se ozval počtvrté, když pohotově skóroval Ondráček, kosmetickou úpravu pak zařídil hostující Frühauf hodně kuriozně. Marušák uhýbal jeho nahození a koutouč poslal do branky Kašíkovi hlavou!.

V neděli jedou Berani k repríze jarního finále do Plzně, v úterý hostí lídra, pražskou Spartu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x