Chuťovka ze západu Čech. Tři body z Plzně

Zvesela jdou zlínští hokejoví Berani do měsíce března. Ten zpravidla určuje, zda je celoroční snažení dílčím způsobem úspěšné nebo ne a zda se tým dostane k bojům o medaile. Zlínští dokázali vyhrát na ledě mistra v Plzni 2:1 a jsou už dvě kola před koncem základní části v tabulce čtvrtí. 

Ve městě piva šel do branky hostů po dlouhé době Horčička a vedl si velmi dobře. Inkasoval jedinkrát, když na něj jeli dva plzeňští hráčiúplně ale úplně sami a ve 25. minutě se trefil Mozík.

Plzeň je hodně silná i necelý rok po zisku svého prvního titulu, ale velmi slušnou formu má i jejich jarní finálový tehdy smůlou polepený soupeř. Když se blíží konec soutěže, zabírají nejzkušenější. Také tentokrát to platilo v modrožlutém bezezbytku.

Nejdříve hosté ustáli minutové oslabení tří proti pěti, pak v početním deficitu o jednoho muže Řezníček zazdil šanci a už v plném počtu propálil Machovského Čajánek.

Minutu před koncem druhého dílu dramatu si pohráli s obranou Plzně Leška s Balaštíkem a jejich spolupráce přinesla výhru 2:1, rozhodující gól dal nejlepší střelec Zlína všech dob, Jaroslav Balaštík.

V úterý se jde do Zlína na Spartu, bude to šrumec …

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x