Otrokovický muzikál míří do Prahy

OTROKOVICE - Úspěšný muzikál Naše ulička, ve kterém vystupují současní i bývalí žáci a učitelé Základní umělecké školy Otrokovice, míří do Prahy. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.

Pražské představení je naplánováno na pátek 14. března v 19 hodin. Pro zájemce, kteří chtějí mladé herce podpořit, je do hlavního města vypraven autobus z Otrokovic.

Muzikál Naše ulička aneb Hra lásky a nenávisti je jedinečným uměleckým projektem mladého a talentovaného začínajícího herce, zpěváka a hudebního skladatele Matěje Tauše, v současné době studenta pražské konzervatoře J. Ježka. První písničku složil v devíti letech, muzikál dokončil a nastudoval, když mu bylo pouhých 15 let. Muzikál se odehrává v nedalekém Zlíně a částečně také v Otrokovicích. Vypráví příběh dnešní doby a obsahuje 19 autorských skladeb.

Organizaci pražského vystavení podpořila otrokovická radnice částkou 15 tisíc korun, která pomůže pokrýt především náklady spojené s dopravou tam a zpět. Zájemci si mohou zájezd zakoupit v předprodeji Otrokovické Besedy. Za dopravu autobusem tam i zpět zaplatí 200 korun, vstupenka do divadla vyjde na 100 korun. „Odjezd bude v pátek 14. března v osm hodin od Otrokovické Besedy. Účastníci zájezdu tak budou mít i čas projít se Prahou. Přestavení začne v 19 hodin v divadle Na Prádle. Návrat do Otrokovic předpokládáme ve dvě hodiny ráno,“ upřesnil programový pracovník Otrokovické Besedy Marek Obdržálek

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x