Slovácko hostí "chvosťáka", jenže Klokani chtějí krást

Poslední tým tabulky, neboli "chvosťáka" hostí v sobotu od 17 hodin fotbalisté 1. FC Slovácko. Ovšem Klokani z Vršovic hrají o všechno. A tak zápas s Bohemians 1905 slibuje neúprosnou bitvu a zajímavou podívanou.

Moc dobře vím, jak se Bohemka posílila, řeknu čtyři jména: Lietava, Rada, Brabec a Hora, to je prostě bez diskuse kvalita,“ upozorńuje trenér Slovácka Habanec s tím, že tým z Vršovic už nespoléhá jenom na bojovnost, ale i na zvýšenou dávku fotbalovosti.

Proti svému mladšímu bratrovi Jakubovi se ovšem nepostaví Tomáš Rada. Dostal distanc za zcela zbytečnou v pořadí čtvrtou žlutou kartu v samém závěru utkání v Mladé Boleslavi. „Bylo to od zkušeného fotbalisty naprosto zbytečné, trestuhodné, už jsme si to vyříkali, Tomáš se omluvil i kabině, ale sankci neunikl,“ dodává Habanec s tím, že ho  vzápase zklamalo hned několik hráčů považovaných za opory.

Teď už je jasný nový cíl, sobota, 18.50, po utkání tři body. „Už kvůli vynikajícím fanouškům, body potřebujeme, kdybychom vyhráli, byli bychom od Bohemky už o jedenáct bodů,“ přidává Habanec matematiku a její důležitost pro klid v další fázi sezóny.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x