První koncert bude ve zlínském Baltaci patřit Triu Emila Viklického

ZLÍN - Ve Zlíně už za několik dní odstartuje nová sezona Svátků hudby na Baltaci 2014, v pořadí čtvrtý koncertní cyklus tentokrát nabídne celkem tři koncerty. Serveru Zlin.cz to za Hotel Baltaci Atrium řekla Kateřina Gazdošová.

První z koncertů se uskuteční 19. března od 19 hodin. V tento den již podruhé rozezní hotelové atrium jazzové melodie v podání Tria Emila Viklického. „Trio ve složení Emil Viklický – piano, Laco Tropp – bicí a František Uhlíř – kontrabas, zahrají kromě vlastního repertoáru také upravené moravské lidové písně,“ upřesnila Gazdošová.

Druhý koncert z cyklu pak bude na programu 5. listopadu a bude věnován pěvkyni Národního divadla Praha, sopranistce Haně Jonášové a trumpetistovi Vladimíru Rejlkovi.

„Už tradiční vánoční koncert Václava Hudečka se bude konat 10. prosince. Václav Hudeček vystoupí společně s vítězem jeho akademie v Luhačovicích. Oba interprety bude na klavír doprovázet Petr Adamec,“ dodala Gazdošová.

Vstupenky na jednotlivé koncerty, ale i souhrnnou vstupenku na celý cyklus, je možné zakoupit na hotelové recepci, případně rezervovat na telefonu 605 000 200 nebo e-mailem na booking@baltaci.cz. Více informací na www.baltaci.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x