Zlínské divadlo láká na hrátky s pejskem a kočičkou

ZLÍN - Pohádce O pejskovi a kočičce bude letos patřit oblíbený dětský karneval v Městském divadle Zlín, uskuteční se v neděli odpoledne. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí divadla Veronika Jurčová.

Zábavné odpoledne plné her a soutěží o ceny připravilo divadlo ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Aktivně životem. Karneval začíná od 14.30 hodin ve foyer divadla.

Pro děti je připravena spousta zábavných úkolů, které tematicky souvisejí s půvabnou pohádkou Josefa Čapka. „Pomohou jim naházet do hrnce suroviny na dort, kočičce nachytáme na svačinu magnetické rybičky, budeme zdobit noční košilku, aby už nebyla smutná, a mnoho dalšího,“ řekla Věra Stojarová z Aktivně životem s tím, že kdo bude chtít, může si vyzkoušet i chůzi na chůdách a jízdu na koloběžce. Kdo absolvuje všechny soutěže, toho nemine sladká odměna. Chybět nebude ani karnevalové tancování.

Pohádku O pejskovi a kočičce v režii Zoji Mikotové s Markétou Kalužíkovou a Tomášem Davidem v hlavních rolích má zlínské divadlo na repertoáru od září loňského roku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x