V Meziříčí odstartuje Valašská laťka

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Halový závod ve skoku vysokém, Valašská laťka, se v sobotu uskuteční v tělocvičně Základní školy Masarykova ve Valašském Meziříčí. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Renata Votrubová.

Letos se uskuteční 38. ročník závodu, klání je určeno pro všechny věkové kategorie. Pořadatelem Valašské laťky je Základní škola Masarykova, atletické oddíly TJ Domu dětí a mládeže a TJ Valašské Meziříčí.

Hlavní závod startuje v 10 hodin závodem mladších žáků. Od 14.30 hodin bude na programu klání dorostenek, juniorek a žen. Od 16 hodin bude pokračovat závod mužů a veteránů. Po 19. hodině bude v kategorii mužů Memoriál Miroslava Lašáka. V kategorii žen se letos už poosmé bude konat Memoriál Jiřího Demla.

Žáci prvních až devátých tříd si budou moci v neděli 16. března zazávodit ve skoku vysokém na Malé valašské laťce. „Ta se bude také konat v tělocvičně Základní školy Masarykova. Prezentace účastníků bude v 8.30 hodin. O půl hodiny později potom začne samotný závod,“ uzavřela Votrubová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x