Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl. SEMIFINÁLE

ZLÍN - V úterý 18. března vstoupí hokejisté PSG Zlín do čtvrtfinálových bojů Česká pojišťovna play off v sérii s Mountfieldem HK. Podobně jako po celou sezonu bude extraligový tým Beranů doprovázet projekt „Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl“, v němž si hráči stanoví jednotlivé dílčí cíle, které jsou znázorněny v logu projektu. Logo bylo představeno kapitánem týmu Petrem Čajánkem na tiskové konferenci před startem vyřazovacích bojů. Tým si stanovil prvním cílem jednoznačně postup do semifinálových bojů. Jelikož do společného extraligového týmu jednoznačně patří i fanoušci PSG Zlín, je pro ně nachystáno hned několik akcí.

Soutěž s nálepkou na dopravním prostředku. Fanoušci, kteří mají svém automobilu nálepku s logem „Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl.“ mohou vyhrát exkluzivní hokejové ceny. Stačí, aby poslali fotku svého automobilu či jakéhokoliv dopravního prostředku se jménem a kontaktem na email: jedentym2014@email.cz. Samotní hráči pak vyberou tři výherce. Nálepky lze stále zakoupit ve fanshopu PSG Zlín na PSG aréně a v prostorách Zimního stadionu Luďka Čajky ve Zlíně.

Fanoušci mohou na podporu týmu, stejně jako v předchozích letech posílat vzkazy do kabiny. Ty  mohou poslar rovněž na email jedentym2014@email.cz. „V minulých sezonách nám vzkazy a podpora od fanoušků pomohli, rozhodně budeme jejich podporu potřebovat i během tohoto play off . Budeme rádi, když vzkazů, citátů apod. dorazí opět co nejvíce,“ řekl kapitán týmu Petr Čajánek. Tři nejlepší vzkazy opět vyberou samotní hráči, výherci pak dostanou hokejové ceny.

Dárek na začátek bojů v play off. Dárek pro prvních 1 000 fanoušků čeká v úvodním čtvrtfinálovém utkání proti Hradci Králové, a to v podobě poukazu na navštívení infra sauny. Během jednotlivých utkání budou probíhat soutěže o hodnotné ceny v podobě kávovarů, masáží a dalších zajímavých cen. V každém domácím utkání bude rovněž vylosován jeden majitel permanentky, který bude odměněn za svou věrnost.

Na začátku čtvrtfinálové série play off PSG Zlín – Mountfield HK Hradec Králové vhodí čestné buly velká osobnost ledního hokeje nejen v České republice, ale i v zahraničí. Jeho jméno klub nechává jako překvapení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x