Volejbal mužů: play off na obzoru: Zlín si to rozdá s Pražany

Dobojováno. Základní část volejbalové Uniqa extraligy volejbalistů dospěla do cíle. Zlínská Fatra skončila třetí za dvojicí superfavoritů z Liberce a Českých Budějovic.

To je samo o sobě hezký počin, ale to ještě neznamená, že bude sezóna mladého týmu brána jako úspěch. O tom se začne rozhodovat od příštího týdne, kdy si to se Zlínem ve čtvrtfinálové sérii na čtyři vítězná utkání rozdá nakonec až šestý, ale hodně kvalitní a méně vyzpytatelný tým ČZU Praha.

Trenér Macek hodnotil duel z Brna, kde se o pocty nejlepších prali ve finálovém turnaji republikového přeboru čtyř zlínští junioři.

Splnili jsme povinnost, vyhráli derby ve Starém Městě, ale pořadí za námi jsme ovlivnit jakkoli nemohli. Soupeře tedy i s nejlépe bodujícím hráčem soutěže Fingerem bereme, budeme se prát, lehké to nebude, rozhodovat budou maličkosti.“

Fatra začíná sérii dvěma utkáními na domácí půdě ve středu a ve čtvrtek 19. a 20. března. Testem skalních fandů je hlavně úvodní zápas, který se časově potkává se čtvrtfinále play off hokejistů jen o nějakých sto metrů jižněji.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x