Slovácko veze bod z Plzně. Výborný výkon, remíza 0:0, bylo i na tři body

Fotbalová Gambrinus liga má za sebou po dvaceti kolech své dvě třetiny, Slovácko hraje ve velmi slušné formě, z Plzně od mistra je bod za remízu 0:0 velmi cenný. Radost z toho určitě mají i na Spartě, díky Hradišťanům už vedou Letenští ligu o deset bodů.

Kardiakům a lidem s oběhovými potížemi by měli vstup na tenhle zápas zakázat, infarktová byla hlavně první půle. Už  v 5. minutě hrál rukou nešťastně při obranném zákroku hostující Rada a Horváth šel na penaltu. Heču poslal k pravé tyči, ovšem míč jen na druhou stranu do tyče levé a od ní do autu.

Hosté těžili z výborné mezihry a souhry, šance na sebe nenechaly v nahatě rozklížené obraně mistra dlouho čekat, bleskurychlému Divišovi se asi o spálených „loženkách“ bude dlouho zdát. A navíc Rada napálí po chytrém zakončení břevno bezmocného Bolka.

Šancí mírně ubylo ve druhé půli, znovu ale mohl skórovat Diviš, Bolek vyrazil jeho ránu zázračně nohou. I domácí měli příležitosti, suma sumárum, hrál se velmi kvalitní fotbal, jemuž chybělo jediné, tedy góly.

Výkon Slovácka láká i na zápas 21. kola, v sobotu přijede na Městský stadion Miroslava Valenty seniora k záchranářským pracem Zbrojovka Brno.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x