Hlasivky sebou, pyrotechniku ne. Čtvrtfinále začíná, hokejový teploměr jde prudce nahoru

To, nač se hokejoví fandové nejvíce těší, tedy vyřazovací boje v play off, je tady. V úterý v 17.30, ve středu o deset minut dříve. To jsou časy, kdy zkříží hokejky centři prvních pětek PSG Zlín a Mountfieldu Hradec Králové.

Doma začínají čtvrtfinále loňští vicemistři, mimochodem Hradečtí si před rokem mohli coby účastníci druhé nejvyšší soutěže o podobných radovánkách nechat spíše zdát v růžových snech.

Moc gólů nečekám, soupeř hraje výborně defenzivně, má i velmi dobrého brankáře, rozhodovat budou maličkosti,“ domnívá se trenér PSG Rostislav Vlach, který před rokem dovedl tým až přetěsně od titulu, který Zlíňanům vyfoukl v nekonečném posledním sedmém finále Martin Straka z Plzně.

Už je to tu zase, pamatuji si na specifickou atmosféru uvnitř klubu loni touto dobou, člověka to tak pohltí, že vlastně žije na plný plyn jen a jen hokejem, vše ostatní, třeba to, jak vypadá jarní počasí či probouzející se příroda jde jaksi záhadně bokem,“ zamýšlí se generální manažer PSG Zlín Karel Adamík.

Klub důrazně upozorňuje fanoušky na přísná bezpečnostní opatření, mimo jiné na zákaz pyrotechniky, zároveň apeluje na to, aby přišli v co nejhojnějším počtu.

Věřím, že fanoušci budou naší velkou oporou, v play off se to počítá snad více než během dlouhodobé části soutěže,“ doufá v mohutnou podporu kapitán PSG Petr Čajánek.

Velké představení může začít, diváci se mají nač těšit.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x