FOTOGALERIE: Rozhodl Jiří Ondráček. Zlín zdolal Mountfield 2:1 v prodloužení a vede v play off nad Hradcem 1:0

Báječná spolupráce dvou nositelů jména Jiří. Ten zkušenější, Marušák, našel na konci 5. minuty prodloužení najetého Ondráčka, bum, prásk a zimáku nespadni!!! 5 a půl tisíce hrdel řve góóól. Tenhle je hodně cenný, zajišťuje domácím lepší výchozí pozici v play off. První čtvrtinále patří na vlastním ledě PSG 2:1.

Byl to boj od začátku do samého konce. První třetina tak trošku moravsko-česká oťukávaná. Čajánek hledal před prázdnou Kantorovou klecí spoluhráče marně, kapitána Mountfieldu Šimánka začaroval báječným antiblafákem domácí golman Mr. Mrštný Libor Kašík.

Druhé dějství, přesilovka domácích, odražený puk a kuk. Jaroslav Balaštík měl naráz půlku klece prázdnou. A to se Pan Střelec nemýlí. 23. minuta.

Hosté přidali, domácí skvělí v obraně, pak veliká šance Čecha a také úžasný obranný či spíše brankářský zákrok beka Mikuše. Ale také tyčka zvonící u Kašíkovy dobře postavené branky.

Třetí třetina, zřejmě tečovaná nic moc střela Pospíšila ve 48. minutě a je vyrovnáno. Pak spíše ataky nabuzených hostů, ještě půl minutky před koncem řádné hrací doby řádil Šimánek.

Pak prodloužení a koncert pro dvě hlavy a hokejky dua Jiří a Jiří.

Ve středu začíná druhý duel v 17.20.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’21765′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚909‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚21765‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x