FOTOGALERIE: Kongresové centrum ve Zlíně ožilo recitálem Michala Horáčka

ZLÍN - Do Kongresového centra ve Zlíně zavítal ve středu večer Michal Horáček se svým novým hudebním recitálem Mezi námi. Jak serveru Zlin.cz sdělila za pořádající agentru velryba Petra Svěráková, vystoupení mělo velký ohlas.

Recitál Mezi námi navazuje na předešlé hudebně-poetické autorské projekty Kudykam a Český kalendář. V samotném představení působil Michal Horáček jako vypravěč, představil svou poezii, prolnul ji s historkami a básněmi, které souvisejí s jeho jednotlivými hudebními projekty. Během devadesátiminutového pořadu spojil mimořádný textař své improvizované úvahy o nadčasových i právě aktuálních tématech s písněmi interpretovanými talentovanými umělci a šansoniéry, jako jsou Ondřej Ruml, Lenka Nová nebo František Segrado.

„Každé představení je naprostým originálem, v každém městě probíhá jinak a vždy nabídne jiné písně i odlišná zamyšlení. Všichni účastníci jsou po celou dobu na jevišti v improvizovaném posezení u vína, průvodní slovo probíhalo formou předscén,“ doplnila Petra Svěráková.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’21769′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚912‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚21769‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x