Turisté mohou letos na Slovácku využít slevovou kartu

SLOVÁCKO – Systém slev, který má podpořit návštěvnost Slovácka, nabídne letos Centrála cestovního ruchu Východní Moravy. Serveru Zlin.cz to sdělil její mluvčí Zdeněk Urbanovský.

Slevová karta nazvaná Region Slovácko Pas je jednoduchým, ale zajímavým benefitem pro všechny návštěvníky Slovácka. Hostům ubytovaným ve vybraných  hotelích na Slovácku, ale také v největších moravských lázních v Luhačovicích, bude slevová karta nabídnuta zdarma a po dobu jejich pobytu budou pro ně platit zvýhodněné ceny.

Věříme, že pro hosty ubytované na Slovácku bude bonusová karta motivací a že díky tomu navštíví více turistických cílů. Luhačovice do projektu zapojujeme s vědomím, že zejména lázeňští hosté velmi často vyrážejí na krátkodobé výlety za zajímavostmi, kterými je Slovácko doslova protkáno,“ uvedla  ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Dana Daňová. Podle jejích slov je Region Slovácko Pas pilotním projektem, který Centrála vyhodnotí po skončení sezony.

Slevovou kartu lze získat také v turistických informačních centrech na Slovácku bez toho, aby návštěvník byl ubytován. „V tomto případě je karta vydána ke každému nákupu regionálních produktů v úhrnné hodnotě nejméně 200 korun,“ doplnil Urbanovský s tím, že u takto získané karty je platnost nastavena na jeden týden. 

Připravené benefity jsou rozděleny do čtyř oblastí – slevy na vstupném do historických objektů a muzeí, slevy na služby na Baťově kanále, vstupné do míst sloužících pro relaxaci a zážitky a slevy v gastronomických zařízeních – vinných sklepech a restauracích.

V této fázi projektu je podle Urbanovského zapojeno přes 40 subjektů a postupně se přidávají další.

Místa, kde budou poskytovány slevy, zjistí návštěvník v letáku, který získá při vydání karty,“ sdělila Daňová. Region Slovácko Pas bude mít vlastní stránku na portálu Východní Moravy (www.vychodni-morava.cz) a Slovácka (www.slovacko.cz). Provozovny, které poskytují slevy, budou označeny znakem slevové karty.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x