Takhle prosím ano. Fatra Zlín- ČZU Praha 3:1. V sérii vyrovnáno na 1:1

Po půstu bývají hody. Obráceně znějící úsloví má logiku v případě zlínských volejbalistů. Ti totiž dokázali zapomenout na mdlý výkon z úvodního čtvrtfinále play off a zcela po zásluze srovnali stav série s ČZU Praha na 1:1. Hraje se na čtyři vítězná utkání.

Domácí tentokrát vletěli na soupeře, jak se na domácí celek sluší, netrvalo dlouho a po výhře 25:18 byl první set v kapse.

Stačilo ale málo a nebezpeční Pražané znovu ukázali, v čem tkví jejich síla. Jejich servis byl značky super a tak si druhou sadu připsali pro sebe poměrem 25:22.

Hrál se výborný, chvílemi úchvatný volejbal. „Opravdu z toho byla znát mladická chuť, síla, mělo to náboj,“ to už trenér Fatry Macek hodnotil třetí set, kdy domácí s dirigentem Obdržálkem na liberu předváděli to nejlepší, co v nich je. Třetí dějství 25:23, diváci v tranzu.

Čtvrtý set rozhodl, domácí vedli už 8:2, hosté ale pestrou škálou divokých útoků odolávali, dotahovali, domácí ale byli pořád mírně napřed a vyhráli v dramatické koncovce 27:25, celkově 3:1.

V neděli a v pondělí další dva duely, tentokrát v hlavním městě. Pátý zápas ve čtvrtek, kvůli dopředu naplánované akci v hale Euronics se bude bojovat v Městské hale v Bartošově čtvrti. Právě tam by se tedy neměli domácí v sestavě s reprezentanty bratry Bartošovými rozhodně nechat zahanbit.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x