Hodně štěstí! Hokejistům přál kominík

Dvakrát po sobě v sobotu a v neděli na ledě hradeckého Mountfieldu nemůžou prohrát. Ani náhodou. Spíše dvakrát vyhrát. Se štěstím, to je potřeba. Však si také hokejisté PSG Zlín u autobusu před odjezdem sáhli na "štístko" tedy na krásně umouněného černočerného kominíka.

Sedmatřicetiletý Vlastimil Liška hokej samozřejmě sleduje. „Jel jsem za kluky z pořádné dálky, měl jsem práci až ve Střílkách, ale vyčítal bych si, kdybych jim na cestu nepřibalil štěstí. A pozor, také čerstvé saze, to aby po ledě v Hradci Králové jenom létali,“ vyprávěl dobře naladěný nosič štěstí.

Jako první se k němu přihrnul Jiří Ondráček, ten už si malou porci štěstí vybral, když rozhodl první zlínský zápas krásným gólem v nastavení. „No jasně, potřebuju trochu štěstí, moc rád bych se gólově prosadil znovu,“ říkal s úsměvem.

Za zkušené se pro porci štěstí vydal Radmi Tesařík. „Dokonce jsem nahmatal na kalhotech knoflík, dnes už jich na oděvu moc nebývá,“  hledal až našel obránce ověnčený mnoha tituly se Zlínem i Vsetínem.

Za kominíkem se zastavil i loňský objev play off Zdeněk Okál s hustým vousem. „Dá konečně gól,“ prorokoval mu kominík.

Tak uvidíme, alespoň jedno vítězství by se na východě Čech moc hodilo. Pomůže kominík?

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’21771′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚914‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚21771‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x