VIDEO: Při požáru restaurace v Trnavě zemřel muž

TRNAVA - Restauraci Selská chalupa v Trnavě na Zlínsku zachvátil v úterý ráno požár, hasiči v objektu našli popáleného muže (55) v bezvědomí, který ale zraněním podlehl. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Hořet začalo krátce před devátou hodinou dopolední, a to v prostoru obytného patra. Plameny zachvátily jednu z obytných místností v podkroví.

„Na místě zasahovaly čtyři jednotky dobrovolných i profesionálních hasičů. Uvnitř v blízkosti ohniska požáru jsme objevili tělo muže. Snažili jsme se mu poskytnout první pomoc a v resuscitaci pokračovala i přivolaná záchranka. Muži už ale nebylo pomoci,“ konstatoval Netopil. Jednalo se o nájemníka. Podle mluvčího krajské záchranky Petra Olšana zemřel muž zřejmě v důsledku těžkých popálenin a udušení. „Přesnou příčinu ale odhalí až nařízená pitva,“ dodal Olšan.

Požár se hasičům podařilo brzy zlikvidovat. Příčinu požáru a výši škody zatím hasiči zjišťují. Na místo míří i policie. Hasiči museli poskytnout posttraumatickou pomoc majitelce objektu.

Video

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x