Ve středu se hraje o mečbol. Berani touží vyhrát

Teď už jde opravdu do tuhého. Play off, tedy jeho čtvrtfinále mezi PSG Zlín a Mountfieldem Hradcem Králové, jde do pátého zápasu. Kdo vyhraje, může se už v pátek radovat po dalším duelu na východě Čech z postupu do semifinále. Páté utkání začíná na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně v 17.30.

Zlíňanům bude chybět opora zadních řad Radim Tesařík, který se zranil v prvním hradeckém duelu a podle všeho už do dalších bojů nezasáhne.

Naopak k týmu se připojila opora šumperského prvoligového klubu Tomáš Štůrala, na začátku sezóny i brankářská jednička Beranů, teď především záskok, pokud by se zranil někdo z dvojice Kašík – Horčička.

Na široký hráčský kádr soupeře poukazuje zlínský trenér Juraj Jurík. „Jejich třetí i čtvrtý útok mění složení v každém duelu,“ všiml si.

Podle Juríka se sestava zlínských útoků naopak nemění, dílčí změny se ovšem dají čekat při Tesaříkově absenci ve složení obranných dvojic.

Loni ve čtvrtfinále nastala prakticky identická situace, také s Vítkovicemi se hrálo páté utkání za stavu v sérii 2:2. Zlínští se naladili na vítěznou vlnu, zdolali Vítkovice a v semifinále i Třinec. Vítězné tažení uťal až gól Martina Straky v nekonečném památném sedmém finálovém utkání.

Každý ví, že ultimativní zápasy rozhodují maličkosti, určitě i přízeň fanoušků. Zlínští je zvou na středeční půl šestou v co nejhojnějším počtu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x