FOTOGALERIE: Střihavka zahájil narozeninové oslavy v předstihu, a to akustickými hity

ZLÍN - Zlínské Kongresové centrum přivítalo v úterý večer Kamila Střihavku, který se tu zastavil v rámci svého akustického turné. To se rozhodl uspořádat v předstihu v rámci oslav padesátých narozenin, které oslaví v příštím roce.

Celé turné má dohromady 12 zastávek. Zlínští posluchači  si mohli vychutnat Střihavkovy hity, jako Země vzdálená, Když se snáší déšť, Woo-Doo! nebo Kovboj z Teplic. Střihavka ale zazpíval i písně, které sice na jeho deskách už vyšly, ale na koncertu je fanoušci slyšeli vůbec poprvé. Nechyběly ani coververze legendárních světových skladeb od interpretů, které zpěvák sám obdivuje.

Kamil Střihavka začal zpívat v roce 1986 s power metalovou skupinou Motorband. Později přešel od Power Metalu k Hard rocku. Vystupoval také v triu BSP (Balage, Střihavka, Pavlíček). Účinkoval i v české adaptaci rockové opery Jesus Christ Superstar v pražském divadle Spirála, kde ztvárnil od roku 1994 do roku 1998 ve stovkách repríz Ježíše. Mezi jeho další muzikály patří například Johanka z Arku v pražském divadle Ta Fantastika, či Excalibur. Nazpíval také oficiální hymnu FK Teplice.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’21777′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚917‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚21777‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x