Obyvatelé některých zlínských místních částí už kvůli poplatkům nebudou muset cestovat

ZLÍN - Poplatky za komunální odpad a psy bude možné nově platit i v některých kancelářích zlínských místních částí. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Řadě lidí, kteří preferují platbu v hotovosti, tak odpadne nutnost navštívit hlavní pokladnu magistrátu v budově radnice na zlínském náměstí Míru či cesta na poštu.

Poplatky bude možné zaplatit v kancelářích místních částí Jaroslavice, Klečůvka, Kostelec, Kudlov, Lhotka-Chlum, Louky, Lužkovice, Prštné, Příluky, Salaš, Štípa, Velíková a Malenovice – stará část, Mladcová a U Majáku, Filmové ateliéry. „Přesný termín, kdy zde bude možné poplatky uhradit, včas oznámíme na webových stránkách města a ve vývěskách magistrátu v místních částech. Určitě to bude koncem dubna v určených hodinách,“ sdělila Jolana Pešková ze Střediska komunikace s místními částmi magistrátu.

Možnost platit poplatky přímo v kancelářích místních částí město obnovuje po třech letech. „O tuto službu je zájem a proto na něj reagujeme,“ vysvětlila Helena Eidová, tajemnice magistrátu.

Uhradit místní poplatky lze hned několika způsoby. Možný je bezhotovostní převod platby na účet města, poštovní poukázkou na přepážce České pošty, v hlavní pokladně města po předložení poštovní poukázky a nyní nově ve vybraných kancelářích místních částí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x