ZLINFEST: Kapka naděje letos veze na festival bohatý program

ZLÍN – Letošní program Nadačního fondu Kapka naděje bude na filmovém festivalu opravdu pestrý. Nadace uspořádá open air koncert, dárky dostane krajská nemocnice i Dětské centrum na Burešově a na Chodníku slávy přibydou nové dětské filmové hvězdy, přiblížil pořadatel Zlín Film Festivalu (ZFF) Martin Pášma.

Kapka naděje je dlouhodobý a významný partner zlínského festivalu. Tentokrát chce nadační fond  předat přístrojové vybavení Krajské nemocnici Tomáše Bati a dárky Dětskému centru Burešov.

Tento rok nám bude ctí odhalit hvězdy na chodníku slávy dalších dvou dětských osobností, které jsou v dnešní době již hvězdami dospělými. Jedná se o Magdu Reifovou a Michala Suchánka. Jako vyvrcholení se zlínské publikum může těšit na open air koncert výjimečné pěvecké divy Báry Basikové.“ řekla prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Svobodová

Veřejnost se s Vendulou Svobodovou, Magdou Reifovou i Michalem Suchánkem může ve Zlíně při filmovém festivalu setkat hned několikrát. V úterý 3. června v 15 hodin na prostranství před Velkým kinem při odhalení hvězd na Chodníku slávy dětských filmových herců, poté od 16 hodin před Kongresovým centrem, kde bude
talk show Vladimíra Kroce, nebo od 18 hodin na náměstí Míru při open air koncertě.

Zlínský festival je pro nás každý rok velkou příležitostí. Být součástí jedinečného kulturního dění a přitom moci jasně a adresně pomáhat ve Zlínském kraji. Tento rok s Vendulou Svobodovou opět navštívíme Dětské centrum Burešov a Krajskou nemocnici Tomáše Bati,“ řekla Ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Elen Švarcová.

Nadační fond Kapka naděje je hlavním partnerem ZFF v oblasti benefičních projektů již 11. rokem. Vedle finančních darů zlínským dětským zdravotnickým zařízením se do povědomí návštěvníků festivalu zapsala dobročinnými koncerty a rovněž sympatickým projektem Chodník slávy dětských filmových herců. Ten pomalu zaplňuje prostranství před vstupem do mekky zlínských festivalů – Velkým kinem. Například loni zde byly slavnostně odhaleny hvězdy Marka Ebena a Sandry Novákové.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x