Petra Janů a Věra Špinarová vystoupí během společného turné ve Zlíně

Na společné turné vyrazí v letošním roce dvě velké stálice naší hudební scény. Zpěvačky Petra Janů a Věra Špinarová vystoupí na několika exkluzivních společných koncertech, které na podzim tohoto roku pod názvem „Turné 2014 – exkluzivní spojení jedinečných hlasů“ proběhnou v osmi městech České a Slovenské republiky.

Do Zlína přijedou tyto hvězdy české populární hudby 2.prosince 2014, kdy vystoupí od 19.00 hodin v Kongresovém centru Zlín. Právě v těchto dnech byl zahájen předprodej vstupenek na zlínský koncert v prodejní síti Ticketpro.

Obě zpěvačky se posluchačům představí ve dvou samostatných blocích svých největších hitů za doprovodu skupin Golem a Band Adama Pavlíka. Jako perličku si pro své fanoušky připravily i zbrusu nový společný duet.

Považuji to za jednu ze stěžejních hudebních akcí, které naše agentura připravuje na podzim tohoto roku. První pražský koncert je již tři čtvrtě roku před jeho konáním beznadějně vyprodaný a pořadatelé museli přidat druhý termín. Vzhledem k tomu, že se jedná o mimořádnou příležitost slyšet a vidět tyto dvě dámy pohromadě během jednoho koncertu, věřím, že s velkým zájmem se setká i zlínský koncert,“ uvedl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Petra Janů po desce Jedeme dál volně přešla z rockové hudby do pop-music. V roce 1987 se poprvé stala „Zlatou slavicí“. V roce 2012 oslavila své životní jubileum beznadějně vyprodaným turné po celé republice, které zakončila v listopadu 2012 megakoncertem v pražské Lucerně.

Věra Špinarová je jednou z nejvýraznějších osobností českého popu a rocku a patří mezi prvních pět nejprodávanějších českých interpretek za posledních deset let. Pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech patří již mnoho let mezi nejžádanější zpěvačky v České a Slovenské republice. Velmi prestižní záležitostí bylo její pozvání na ostravský koncert Joe Cockera, který je znám tím, že na svých koncertech nemívá hosty ani předskokany.

Vstupenky v ceně 590 až 790 Kč jsou k zakoupení v síti TICKETPRO.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x