Rožnov spustil nové webové stránky

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Rožnovská radnice spustila nové webové stránky, mají modernější grafiku, jednodušší navigaci a obsahují i nové moduly. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí města Tomáš Gross.

Stríánky jsou zatím ve zkušebním provozu. Doména stránek zůstává stejná a občané i návštěvníci města všechny potřebné informace naleznou na adrese www.roznov.cz.

Na nových webových stránkách pracovalo město společně s odbornou firmou už od loňského října. Stránky jsou rozděleny na hlavní sekce město, městský úřad a turista. Změny se výrazně dotkly takzvané rychlé navigace na potřebné odkazy. „Nově bude na stránkách umístěna elektronická verze našich novin Spektrum Rožnovska, odkaz na Facebook města, RSS kanály, uživatelsky přívětivější je elektronická úřední deska a výraznou technickou změnou prošlo také fulltextové vyhledávání,“ vyjmenovala hlavní novinky jejich administrátorka Jana Matoušková.

Jednou z hlavních změn je rezervační systém objednávání se na úřad. Ten umožňuje zájemcům objednat se v rámci agend cestovních pasů, občanských a řidičských průkazů na konkrétní časy v úterky a čtvrtky. „Chceme tak vyjít vstříc všem, kteří například z pracovních důvodů nemají možnost vyřídit si nové doklady v úřední dny,“ doplnila starostka Markéta Blinková.

Za loňský rok evidují pracovníci rožnovské radnice celkem 666 574 návštěv na webu města. Průměr za měsíc je 55 548 přístupů, denní průměr pak 1 827 přístupů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x