První pokus nevyšel. Třinec sťal Berany 4:0

Na druhou třetinu prvního semifinálového duelu v Třinci by hokejisté PSG určitě velmi rychle rádi zapomněli. A nic jiného jim taky nezbývá. Domácí jim totiž čtyřikrát zkazili chuť. Zpravidla v početní převaze nebo na jejím samém konci byli gólově úspěšní, vyhráli čtyřmi zásahy ve druhé dvacetiminutovce jasně 4:0.

Zápas měl přitom zajímavou peripetii. Domácí vedli 1:0 po gólu Trončinského, pak Leška uháněl sám na Hrubce, ale chytrý muž tentokrát neuspěl střelou mezi betony, vrátil se, vyhodil puk a pak celá čtyřka v oslabení upalovala střídat.

Ale to neměla dělat, domácí golman šikovně vyhodil puk a …. chytřejší vyhrává, Růžička si sám před Štůralou blafákem poradil.

Bojovnost hostů už nestačila, domácí Polák ještě dvakrát ve druhé části rozjásal Werk arénu a narodil se zdánlivě jasný výsledek 4:0.

Nic se ovšem neděje, ve druhém duelu ale pozor na nedisciplinovanost, Třinec je nesmírně silný v přesilových situacích. Ostatně pan Vlach and his boys to dobře vědí. Další zápas hned ve čtvrtek, výhra by Zlínským slušela.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x